matisse Merhaba kizlar 33.haftadan beri duzenli sancilarim vardi erken dogum riski sebebiyle Bi kac kez hastanede yatis serumlar, ciger gelistiriciler, nidilat tedavisi derken 37.haftaya girdik. Bugun kontrolumde nstde inanilmaz cok sancilarim cikti cok sık 80-90larda.. zaten iki gundur agridan uyuyamiyordum. Doktorum bu sancilarin bebegi huzursuz ettigini iyi olmadigini soyledi :( cok da kilo almamis 2800 gr sadece.. yarin 14 subatta yani acil sezeryana aliniyorum. Cok heyecanli ve stresliyim. Dualarinizi esirgemeyin 🙏🏻
Nesrin6807 matisse stres yapmayın bebeğinizi düşünün rabbim sağ salim hayırlı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim yar ve yardımcınız olsun ınşaAllah 😍💕
AGuler Bizde 37+6 yız 28. Haftadan beri sizinki gibi düzenli kasılmalarım nst de sancılatım çıkıyor 2 cm de açıklığım var nst de 80-90 benimde sancılarım ama doktorum hiç bebeği etkilediğini söylemedi ben 10 dk da bir sürekli 1 haftadır sancı çekiyorum şimdi böyle deyince sizin doktor tedirgin oldum
matisse AGuler benim 2-3 dk bir cok sık sancim cikti normalde 10 dkda bir idi. Bugunku sonuc doktorumu endiselendirdi :/ normalde haftaya kadar bekleyecektik ama sancilar ve kilo almamasi sebebiyle yarin alalim dedi. Bizim icin cok ani oldu 🤦🏼♀️🙈
Gebeyimm Allah yardımcın olsun bende ilk bebeğimde kontrole diye gittim 37 haftalıkken suyu azaldı diye pat diye yatırmışlardı stres yapma sağ salim al kucağına inşallah
AGuler matisse inanır mısınız bende şuan yatış yaptım açılmam 4 cm i buldu önemsemezken şimdi doğum yapıcam sanırım