Busra2013 Kizlar bende zaten reflu vardi ama hic bole yanmiodu hamile kaldigimdan beri yanio su saat oldu hala yanio korkudan uyumadimda 18+5 haftaligim normalmi olurmu bu haftada yanma😏
Seyda-06 Busra2013 bol su iç canım birde gaviscon yazdırabilrsin rahatlatır gerçekten bahartlı yiyeceklerden uzak dur mide koruyucu talep et doktorundan ama işin en belirğin ilacı bol bu içmek
BenimBalBidigim Busra2013 Midem mide borusu acayip yanardı beni birtek dondurma yemek rahatlatırdı.. Çok geçmiş olsun 🤲🏻🥹❤️
Sukella_22 Busra2013 30. Haftadayım aşırı çekiyorum, şu saatte uyandım yanmadan.. 2 yastık kullanıyorum bir de sola dönüp yatıyorum o zaman rahatlatıyor
Uslubebek Yaklaşık iki saattir bende mide yanmasına uyandım ve kivraniyorum resmen ya , nasıl gececk bu 19+1 haftaligim
Busra2013 Uslubebek valla bende hemen kalp kirizimi fln diom midem hafif agriodu bide sirta vuruodu bu saate kdr korkudan uyumadim
Femay Busra2013 maalesef normal, basın biraz yüksekte kalsın yastığını yükselt canım. Bana soğuk süt ve sade dondurma iyi geliyor bir dene