Fatoana Thck1 biz seninle aynıyız aynı gün 😀 Neden gelmiyor bunlar😀 Kaçıncı doğum? 40’tan sonrasını bekleyecek misin?
Fatoana Ayse-hambal Maşşalllah yaaa hem çok bekletmemiş hem de güzelce gelmiş maşallah ne akıllı bebek annesini üzmüyor😀
Znt Ya kızlar lavoboya gidene kadar iç çamaşırım ıslandı böyle avcumun içi kadar akıntı mı su mu bilmiyorum şimdi öğleden sonra randevum var zaten şimdiden gitmeyim demi 39*2 yim
Znt Berivanlina21 yok hayır sancım , sızıntı gibi oldu sadece iç çamaşırım ıslaktı sadece sızıntı gibi
Berivanlina21 Znt bir daha tekrarlarsa eğer mutlaka hastaneye git sancın olmasa bile su olduğuna eminsen tabi yani akıntı flnda değilse
Mavipatik Fatoana nst ye baglıydım zaten wc ye gidip geldim tam yatağa yatacakken suyum geldi 15 dk sonra dogurdum ahhwhs
Zarifbblog Fatoana 38+4 de gelmişti sabah tuvalete kalkınca bir gün öncesinde nişanım gelmişti zaten. Ama doğumdan önce gelmesi hiç iyi değil ay. Suniye maruz kaldım mecburiyetten (ilk doğumumda)
5_erkek_annesi Fatoana gece 3 de koltukta uyurken koltuğa bir kova boşalmıştı 😂doğum 12.30 da sezaryanla oldu anca
1994ozg Fatoana gecenin köründe uykudan uyandırdı altıma işicem sandım foşş diye odanın ortasına boşaldı aksjdjks
Thck1 Fatoana ilk benim bilmiyorum ki niye gelmiyor inat etti çocuğum 🥹 doktor çarşamba günü tekrar bakacak ama hiç beklemek istemiyorum artık iyice ağırlaştım doğum izni gidiyor bi yandan bakalım çarşamba ne olacak
Berivanlina21 Fatoana wllh bnmki normalde 40 tan önce asla olmaz ki ben hep suniyle doğurdum bunda activating labor yptm