Mama_ustasi MMatildaa biraz pahalı değil mi? her muayenede bu ücreti vermek çoğu kişiyi zorlar doğuma kadar. Heralde doğum paketleri vardır değil mi?
MMatildaa Mama_ustasi doğum paketleri var ama muayeneler buna dahil değil malesef her gittiginizde bu ödemeyi yapiyorsunuz zaten bildiğim kadarıyla özel hastane grubunda en pahalı doktor Uğur hoca
Nigar_A busra05_ Benim Bahar hoca.ilk gebeliğimi başka hastanede takipliydim son anda doğum için Safaya geldim son günleri Bahar hoca takip etti ve doğurtdu.şimdi 2.gebeliğim yarın da muayeneye gideceğim İnşa Allah
Umudunbahcesi Drusnm2 çok memnunum çok açık sözlü ilgili bir doktor gebeliğin ilk muayenesinden beri hep filiz hocaya gittim çok çok memnunum
tlnbsky94 lnbahar çok tabi ya pahalı diyordum Karataş için hele diğerler yorumları görünce en uygunuymuş yani
deniz_45 Tubaaslnkzl yok maalesef bugün ilk defa gittim cinsiyeti ögrenmek için detaylı ultrasonu sordum 6 bin dedi arayıp bilgi alabilirsiniz ama
Tubaaslnkzl deniz_45 aradım ama oraya gitmemi istediler şu anda çok uzak geliyor bana orası detaylı usg den döndüğümde sorarım olmazsa teşekkür ederim ☺️
busra05_ Nigar_A saglıkla gelsın ınsallah tatlı bir hoca resmi tatıl nöbetinde şikayetım olunca gozukmustum kendısıne
tlnbsky94 lnbahar benim kadar uzak olamaz herhalde Karataş Konakta ben Alaçatıdayım ağrılar yarım saate düşünce yolu tutucaz hemen 🤭🤭
rummglmz Senanur07 bu Sezeryan yasak olaylarından önce 25 ti. Şuan 30 olmuş Sezeryan ise 45. Eylül gibi doğum yapacağım bi zam daha gelebilir dediler 🥹