Burcin__ İstanbul Sultangazi Özel Gazi Hastanesi Dr. Oğuz Güler. Muayene ücreti SGKlı 1100 TL SGKsız 1600 TL.
Toticik Tekirdağ çerkezköy irmet hastanesine gidiyorum normal ücreti bilmiyorum ama her gıttıgımde ındırım istiyorum 1310 tl ödüyorum
Girlmama Visneli1so-s ben dogum yaptim kizimi goturuyorum 1500 kusurdu 2000 odedim en son goturdugumde sordugumda zam geldigini soylediler
Dilekzamn Kelebek671 Kurtköy Ersoy hastanesi muayne ücreti 1800 sezeryan doğum şuanlık 30 bin dediler ağustos ayı için ne olur bakalım 🤔
Edizhr edabolukbasi3 ama varya ultrason aşırı kötü görüntüsü falan yaptığınız yerden parlıyor bebegi falan göremiyorsinux devletin ki bile daha iyi gitmiyorum ben artık
lnbahar tlnbsky94 anladım canım ben de izmirde hastane araştırıyorum da kararsızım egepol 2050 tl diyorlar çok geldi gerçekten
tlnbsky94 lnbahar ben doktor için Karataşı tercih ettim doktorum Aysel Zabit fazlasıyla bilgili ilgili bir doktor tavsiye ededim herkese
tlnbsky94 lnbahar çok tabi ya pahalı diyordum Karataş için hele diğerler yorumları görünce en uygunuymuş yani