Aysedgrlikrkmz Arkadaşlar doktora soracaktım unuttum 🤦🏻♀️ 9 haftalık hamileyim böyle mukus gibi akıntım var sarı gibi koyu ama neden oluyor acaba aranızda yaşayan var mı bi sorun mu var acaba yardımcı olabilir misiniz
Deniz55 İdrardaki enfeksiyonda 35 haftalığım hamile olduğum günden beri enfeksiyon var doktor da sıkıntı olmaz dedi
Deniz55 Aysedgrlikrkmz valla bana öyle dedi hatta kokulu idi bi ara ilaç falan kullandım geçti kokusu çok şükür ama akıntım hala var bol bol su iç dedi şimdilik bi sıkıntı yok dedi çok şükür oğlum da iyi ☺️
Aysedgrlikrkmz Oglum ay inşaallah bşy olmaz haftaya randevum var o zaman soracam ama endişeleniyorum 🤦🏻♀️
Badesmom Aysedgrlikrkmz mantar bebeğe ulaşamaz canım ama sen bi idrar kültürü yaptır istersen için rahat etsin
Deniz55 Aysedgrlikrkmz benimde öyle yeşilimsi bazen su gibi rengi sümük gibi oluyor gerçekten ama kötüyü düşünme tabi doktoruna sor sen gene de
Aysedgrlikrkmz Deniz55 çok şükür ay bebeklerimiz iyi olsun da bize de bly olmasın ay hayırlısıyla sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah Rabbim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Aysedgrlikrkmz Deniz55 aynen haftaya soracam zaten burda da fikir almak istedim önemli bşyse daha erken gideyim diye 🙏🏼
Oglum Ben rengini sormuştum beyazsa normal doktoruma sordum okudumda ilaki akıntı gibi hata çok pis bile kokuyor akinti ama sizin ki nasıl bilmiyorum sümük gibi oluyor zatti