Gmztnhn İkinci doğumlar ilkinden önce olur diyorlar doğru mu acaba? Mesela benim ilki 38+6 da olmuştu. Bu ondan önce mi olur var mı böyle bir şey ?
Nymphadoraa Gmztnhn benim ilk doğum 38+6 sezaryen idi. İkincisi 37+2 de acil sezaryen oldu sancımdan dolayı 😐
Tatlisanne42 Gmztnhn yok canım öyle bsy yok bebek ne zmn isterse ozmn geliyor benim oğlum 38 de geldi kızım ise gelmicekti 38+5 idim bebekten bebeğe değişiyor bence
Gmztnhn Benim de ilkinde doktor başlattı bence çatı muayenesi yaparken rahmi uyarmak gerekiyor demişti ve hemen ardından sancılarım başladı. Doktor uyarmasaydı başlamaz mıydı ki acaba
Gmztnhn Gizmmis inşallah olmaz tabi ki sağlıkla zamanında gelsinler 🙏🏻🫶🏻 ben kendim için istiyorum ama şöyle bi 37 olunca gelsin artık çok zorlanıyorum bu hamilelikte
Gizmmis Gmztnhn 2-3 haftayı beklemenize gerek yok hareketler hemen doğumunuzu başlatmayacak zaten son anına kadar egzersiz yapan kişiler var doktorunuza sorun o sizi yönlendirir☺️
Gmztnhn Gizmmis ama hiç egzersiz yapmadım ki ben hamilelik boyunca ya erken olursa diye de korkarım. Bugün görüş günümüz doktorumla bi konuşayım bakalım teşekkürler 🙏🏻 😌