Minnakpopus Eminedgds dahiliyeye en acilinden randevu alıp gidin tekrar tekrar kan vererek oyalanmayın. Sağlık ocağında depil hastanede kan verin doktorunuz sizden tekrar kan isteyecektir zaten ona görede yüksek dozdan ilaç başlayacaktır
Halim Eminedgds Insallah Öyledir Ama Kendinizi Korkutmayın Muhakkak Ama Tekrar Verin Tahlili Aç karına Yine yüksek Çıkarsa Dahiliye Ona Göre Yüksek Dozdan Başlar İlacınızı İlaçlada Hemen Düşecektir
Eminedgds @Minnakpopus tahlili hastanede yaptırdım yarın tekrardan gideceğim inşallah geçici bir yükselmedir
Minnakpopus Eminedgds inşallah. Stres yapmmya çalış. Anlık stres bile çok etkiliyor. Hepsinin bir çözümü var ilacını içersin düşer değerin sakin ol
Eminedgds @gezentianne inşallah teşekkür ederim bebek için tehlikeli bir durum diyorlar ondan korktum sadece 😒
Eminedgds @Halim kan verdim canım öğleden sonra muhtemelen çıkar dua et bana sadece anlık yükselen bişey olsun 🤲😒
Halim Eminedgds Ederim Tabi🤲🤲 Ama Korkma Canım Yüksek Çıksa Bile İlaçla Hemen Düşebiliyor Bebeğine Zararı Olmaz İlaç İçmesen Zararı Olur Onuda Düzenli Kullanırsan Sıkıntı Olmaz Merak Etme Sende Gebelik Öncesimi Vardı Türoid Yoksa Gebelik Türoidimi