AnnesiveKizii Selam herkese, on güne kadar doğumum var devlet hastanesınde olcak inşallah, muhakkak yanına al dedıklerınız varsa bekliyorum lütfen 🌸
Nursima2709 AnnesiveKizii kesinlikle göğüs kalkanı alın aldıysaniz hastaneye de götürün iki günde göğsüm yara olmaz birşey olmaz demeyin 🥰
Anneyimmmbenn AnnesiveKizii valiz yaptıysan yeterli şekilde bence bir şeye gerek yok sen yaz eksiğini biz söyleyelim
ibcmom AnnesiveKizii gebe okulunda ebe böyle anlattı ben ek olarak depend, kağıt havlu ıslak mendil falan koydum sadece
Nursima2709 cauuv1 göğüs ucu yara olmasın diye kullanılıyor hem akan süt içine doluyor hemde göğüs ucunu nemli tutuyor
Redpepper Depend kesinlikle çok işime yaradı Gümüş kapak Hatta sağım için pompa, ben hemen emziremedim çünkü yattığım yerden kolay sağdım Emzirme sütyeni Şal
ibcmom h_h_momss tarakla el parmaklarına bası yaptığınızda sancıyı dağıtıyomus daha az hissedelim diye yani. su torbası da bele ayaklara falan koymak icin sıcak su da sancı anında iyi geliyor ya o mantıkla
cauuv1 Nursima2709 ne zaman kullanmaya baslanıyo ve ne kadar süre kullanılmalı? Cünkü ilk bebegimde almamıstım daha ilk emzirmede ilk gün direk yara olmustu acı içinde kıvranıyodum resmen
Nursima2709 cauuv1 doğum yaptığınız gün emzirdikten sonra direk göğsünüze koyun o hep göğsünüzde duracak zaten emzireceginiz zaman çıkarırsınız temizlersiniz bebiş emdikten sonra tekrar koyarsınız bende hastanede 1gun kalicam bişey olmaz hemen yara olmaz düşüncesiyle yanıma almamistim ama o 1gunde mahvoldum bu doğum çantama ilk koyduğum şey kalkan oldu :)