efeduru Ayy kızlar lütfen hemen cevap verin emziği biraktiriyorum ya geceleri çok ağlıyor süreç normal dimi ? 😔 Kaç gün sürer çokta üzülüyorum
Annemidedinsen efeduru 1 hafta içinde unuttu bizimde biri kayboldu ötekini de ısırdı kopardı fırsat bu dedim 1 haftada unuttu alıştı ya sabret derim fırsat geçmişken
efeduru Girlmama emziği attı balkondan dün değil önce ki gün bende hazır bu fırsat dedim cesaretimi topladım bıraktırdım .
Girlmama efeduru ama nasil iste yani direkt alip sakladin mi bu onu kotu etkiler onu uzmicek bir sekilde yapabilirsin balon baglayip ucuran var ucunu kesip delik acan var sosyal medyada bu konu basligi altinda cok fazla video var izlemenizi oneririm
efeduru Girlmama hayır 😂 kız ben bir şey yapmadım cesaret bile edemiyordum biraktirmaya babasıyla balkonda otururken emziği aşağı atmış bende gidip almadım yedeği de yoktu hazır emzik ortadan kayboldu diyip bıraktırmak istedim bugün emziksiz 2. Günü olacak 🥹
efeduru Annemidedinsen yok ben sabrediyorum zaten kararlıyım bugün ikinci günü olacak uzmanlar 3 gün sabredin diyor . Ayy hadi inşallah darısı bize 🥹
HiravEmir Valla bende bebeğime veriyorum 6 aylık olunca kesecm inşallah yemek falan unutur yoksa çok zor olur öyle ya 2 yaşında falan Allah yardımcın olsun aynı sütten kesmek gibi