ageuy1-2 Bebeğin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz 70 kiloyum 16+5 haftalık hamileyim geç hissetmeme sebep olur mu kilo
Handiss ageuy1-2 ben 20.haftanın sonunda anca hissetmiştim. Kiloyla ilgili mi bilemiyorum ama o ara 56 kg falandım
minnakhanimmm ageuy1-2 inşallah hissetmeye başlayınca bir tık daha rahatlıyor insan en azından iyi diyebiliyorsun
Tugcek_ ageuy1-2 haklısınız bana da öyle demişlerdi hatta ben doktoruma da söyledim kiloluyım geç mi hissederim diye o da alakası yok dedi ve dediğim gibi 17 de hissettim en kısa zamanda siz de hissedersiniz inşallah 🌸
Rabiakk ageuy1-2 ilk hamileliğimde 18+5 de şimdikinde ise 16. Haftada hissettim kiloyla alakalı mı bilmiyorum ama her ikisinde de 54 55 kiloydum
KumpirsMom ageuy1-2 22 de hissetim , bildiğim kadarıyla plasentası öndeyse zayıfta olsanız geç hissediyormuşsuz bide zayıf olsanız dahi vucütta yağlanma noktanız göbeğinizse yine geç hissetmenize sebep oluyormuş benim ikinci seçenekten dolayı 22 de hissetim ilk tekmeleri bizim plesenta arkada sorun o değildi 😂
Melisalp ageuy1-2 ben oğlumda 20+5 hissettim bunda 18haftadayım daha hissetmedim kiloyla bağlantısı olabilir ben kiloluyun
Krystal ageuy1-2 22.haftaya giriş yaparken net hissettim ben. Kilom olmadığı halde geç hissettim .. ilk gebeliğim bu arada ondan da geç hissedebilirsiniz dedikleri için çok takılmadım. Öncesinde pıt pıt hareket ediyordu şimdi net ..
[silindi] 45 kilo ile hamile kaldım 15+4 te hissettim ilk , şuan 19+4 oldu ama hala düzenli hissetmiyorum bazı günler hissetmediğim oluyor bazı günler ise aşırı hareketli oluyor değişiyor , düzene girmesi 24. Haftadan sonra falan oluyormuş sanırım