Nursena_1 67sahra36 kan testi verme boşuna erken gebelik testi al bir kaç tane yap ben öyle yaptım ve çıkmıştı ama kanda bir günde bile yükseliyor bugün çıkmaz yarın çıkar biraz daha bekle
lnbahar 67sahra36 canım ovulasyonda koyulaşma oluyorsa pik tarzında ordan anlayabilirsin ben 8 gün kala erken gebelikle öğrendim ama öncesinde ovulasyon yaptım baktım tekrar koyulaşıyor hemen anladım❤️
minikbebegim06 67sahra36 hayır ikisi farklı hormonlar deneyenler neye göre yapıyor bilmiyorum emin olmak için adet gecikmesini bekleyip kan verin
Dnzz2 67sahra36 rica ederim erken gebelik testi al adete kadar dene ama 10 gün çok erken adete bı 6 gün kala falan yapmaya başla erken gebelik testlerini 2-3 gün ya da 5 gün kala öğrenen var erken gebelik testiyle
67sahra36 Dnzz2 beklemeliyim o zaman dimi biraz 5 gün sonra başlarım o zaman abla abla dedim ama ben 24 yaşındayım kusurum olduysa özür dilerim
Nursena_1 67sahra36 bir kaç tane al fanım çıkmazsa bir kaç gün sonra yine yap ne demek umarım dilediğin gibi. Olur her şey
lnbahar 67sahra36 yani ortaya geçmişsen ve koyu çıkıyorsa ümitlendirmek istemem ama var gibi kuzum 3-4 gün bekle erken gebelik testi yap bence
Dnzz2 67sahra36 ozaman erken gebelik testi al bı yap bakalım yarın hatta iki tane al birini o gün yap çok su alma bı 3&4 saatlik idrar olsun diğerini de ertesi gün sabah ilk idrarla yap sabah ilk idrarla hcg daha yoğun diyorlar