-Buse-_ FatmaNur1-2 Gökçe, Gökçe’n yada Tomris kızım olsaydı düşündüğüm isimler ama erkek olacak bizim ki :)
Fatmnrzddd Ben-Hurem-Sultan ela merve koyduk biz kızıma babasının adı ile uyumlu olsun diye sefa merve dağlarından
Acelya11 ranayigit Firdevs ismi ağırdır kişi kaldıramayabiliyor bu sefer bir geriplanda kaldı ağırlığı altında ezilme gibi oluyor kişiye sirayeti
Ebru1234 Zeyzeyim gorumcemin ismi Meryem. Gerçekten sessiz sakin bir ama namazında akıllı bir kadindirda yeni kızı oldu 15 günlük ve kızının adı gülce bence bu tevafuk kesinlikle. Bence koyun 👍
Miyase95 32.haftaya geldim kızıma hala bir isim koyamıyorum eşim duru ismini çok istiyor bense deniz istiyorum ama unisex olduğu için eşim karşı çıkıyor iki isimde istemiyoruz çok kararsızım
Acelya11 Miyase95 bence deniz gayet güzel unisex isim sevmem ama deniz bir başkadır uyduruk değildir klasiktir moda değildir hiç eskimez bu tür isimler ağırdır
Acelya11 Hdyeycelll- cennette ki gğzel gözlğ kız diye bir anlam yok uydurulmuş çoğu ismin anlamı maalesef onu duymadım ama muhakkak araştırın
Acelya11 Zeyzeyim olabilir sirayet edebilir bazı isimler ağır olur kişi kaldıramayabilir buda bu şekşlde ortaya çıkabilir
Acelya11 Iiii uydurukça gibi hafif basit moda gibi geliyor bana ğç beş sene sonra eskide kalmış olacak bunun yerşne daha klasik oturaklı modasız isimler seçilebilir
Tubaaslnkzl hilal_tas94 😁😁😁 noyan eski türk moğol imparatorluğunda yüksek rütbeli komutanlara verilen ünvanmış 😁 ezberletti kocam bunu bana resmen… Sizin eşinizde seviyor bu ismi demek ki 🤭