mrvakcn FatmaNur1-2 ince ve bade ismini beğeniyorum 😍 Allah’ım bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana da bugünleri nasip et ,amin❤️
Hdyeycelll- Acelya11 Aaa hiç duymamıştım ama anlamı çok güzeldi cennetteki güzel gözlü kız anlamı ama neden öyle aceba peki Eflin ismidemi öyle bir bilginiz varmı
Acelya11 Hdyeycelll- cennette ki gğzel gözlğ kız diye bir anlam yok uydurulmuş çoğu ismin anlamı maalesef onu duymadım ama muhakkak araştırın
Bilgemaitri88- FatmaNur1-2 biz Okyanus koyacağız size de kendi adım Bilge’yi öneririm. Sağlıkla gelsin inşallah
1Prens1Prenses53 FatmaNur1-2 Kızımın adı “Duru Nisa” 🌸 temiz,pak,berrak kadın anlamına geliyor iki isim birleşince..
Sarees fatmaanuurr22 canım kuzenimin ismi . Alara ların inanılmaz güzel ve farklı auraları oluyor harika bi isim , anlamı istediğim türden olsa öz Türkçe kaynaklara dayansa kesinlikle bende koymak isterdim🥰
Grendaaii Sarees bende larin istiyorum isimlerin karakter özelliğine çok inanırım errafımda hiç yok kuzenin hangi ismini aktif kullanıyor acaba😊
Anenglishteacher Sarees Türkçe isim konusuna ben de takığım. Araştırdım Sare ismi yazınca Türkçe çıkıyor kurcaladıkça Arapça İbranice diye yazan siteler var. Sare olarak yaptırdım her şeyini 35haftalığım. Kökeni Türkçe olsunnn🥹