Kizlar merhaba doğum yapalı 2 ayı geçti anca yazabildim
Salı sabahı uyandım 40+5 günlük hamileydim bir gün sonra doğum için yatışiö olacaktı mıyad aşimi olduğu için
Neyse sabah uyandım yatak sırılsıklam ıslak kokı fln yok eşimi uyandırdım suyum geldi galiba diye o hemen acele etti eşyalarımızı alıp hastaneye gittik ama ben suyum olduğunu düşünmüyorum altıma işedim sanıyorum😂 Ekim’de rezil olcaz gitmeye lime fln diyorum ama boş neyse gittik sancı açılma eski doğumdan kalan 2 cm açıklık var onun dışında hiçbir şey yok kılosı 3700 gram ve suyun geliyor dedi yatiş verdi çıktım doğumhaneye belki 10 kişi muayene etti ve kesemin patlamadığını söylediler sancım fln yok ama nste Sancım çıkıyor ben hissetmiyorum 12 saat bekledik 6 saat sonra suni sancı verdi kendine sancımı hissetmiyordum bebek de aşağı inmemişti yürüdüm gezdim herşeyi yaptım ama gelen yok çok hafif arada sırada ağrı hissediyorum o kadar 12 saat sonunda başka ebe geldi suyunı patlatalım doğumun gerçekleşsin dedi tm dedim sakinim sancı yok hiç bir şey yok ebem suyumu patlattı midemin altından bebeği tek hamleyle itti orda biraz agrım oldu tabi suyum patladıktan sonra ıkınma hissi gelmeye başladı hiç ağrım olmadı ama belli aralıklarla ikinma geldi bir kaç ikinma sonra bebeğim geldi ztn 4200 grame doğdu hiç ağrı çekmedim desem yeridir prenses doğum gibi birşeydi benim Rabbim herkese böyle güzel doğum nasip etsin 🤲🤲