Masalceylan Kızlar şekerim sürekli düşüyor ama tokken bile bi saat sonrası böyle çıktı ve genelde hep düşük çıkıyor bikere de 179 çıktı alet mi bozuk acaba
Begm_01 Masalceylan bende öyle oluyor iki defa ölçüyorum başka parmak deniyorum cihazlar hata olabiliyor maalesef
Masalceylan Begm_01 baska prmak da biri yüksek çıktı ama genelde şekerim düşüyor zaten bayılacak gibi oluyorum yemekten sonra daha kötü oluyorum anlayamadım ya şeker yüklemem de normal çıkmış düşük çıkmış hep
Masalceylan Melissayda anladım cnm olabilir ama elim kolum tutmuyor bayılma hissi mide bulantısı oluyor ve yemekten sonra dha kötü oluyorum şeker yüklemem de normal doktora da gitmedim bakalım
Begm_01 Masalceylan hep ölçüyor musunuz normalse hep sorun yok ama ben de yedikten sonra halsizlik oluyor makinalar yanıltması çok fazla canım parmaktan parmak fark eder şekerler normal yada az düşük çıkıyorsa acaba tam doymuyor musun az mı yiyorsun ki acaba
Masalceylan Begm_01 yok cnm tam tersi fazlasıyla yiyiyorum ama yine aynı oluyorum sürekli düşük çıkıyor
Masalceylan Begm_01 öyle yaparım cnm çok sağol yeni yedim ama yedikten sonra baygınlık geliyor bi saat sonrası ölçtüm 80 çıktı sürekli düşük zaten
Begm_01 Masalceylan halla halla bence ya tam şekilde doymuyorsunuz yada bir doktora söyleyin derim bide iki kez ölçün isterseniz makina da sorun olabilir