Sun23 Haftadayım ve 2. Trimesterdan beri kaburga ağrışarım basladı. Sağ göğüs altımda,sağ sırtımda aynı sekilde ağrıyo. Artık gittikçe şiddetleniyor. Sizde kaburga ağrısı çektinizmi
Bellosima Sun23 24+2 deyim aynı durum sol tarafında oluyor. Aniden tutulup kalıyorum diyaframa baskı yüzünden oluyor diye okumuştum
Busraakay_26 Sun23 ay yaşadım gerçekten kötü kaburgalarımı elim ile açmayı çok istedim 😂 ama son haftalara doğru bebek aşağı inince rahatlıyorsun
Nazf Sun23 ah geçmiş olsun Ben de hafta 1-2 yaşıyorum Sanki bir şey saplanmış gibi ve asla kımıldayamıyorum çok kötü bir ağrı Ve malesef gaz sancısı o 🥺 Bir gastroentolojiye gorunun diyicem ama diyet listesi vs vericek, gaz yapmayan yiyecekleri tercih edin direkt bence 🌸 ( ben diyet yapıyorum ama bagirsak yapisikligim olduğu için malesef %100 geçirmiyor )
AybenYB Sun23 33. Haftaya giriş yaptık, sol göğüs altımda kaburgamda ağrı oluyor benim de, görüş günümde sorucam ben de, magnezyım da alıyorum aslında ama yetmiyor demek ki
Sun23 Bellosima benimde bi anda oluyo ve uzanmadan geçmiyor. Eğer dışarıda yakaladıysa ağrı mutlaka uzanana kadar sürüyor
Baharvefasulye Sun23 ya bilmiyorum ama bende sol göğüs altımda yaşıyorum aynı şeyi o yüzden sordum. Doktoruma sordum 19+5 deyim daha bebekle alakalı değil bir dahiliyeye görün dedi. Mide veya bağırsak olabilirmiş gaz gibi
Baharvefasulye Sun23 ayy evet deli oluyorum benimde öyle 🫣 sol tarafa yatıp kolumu açıyorum o bölgeyi geriyorum ancak öyle geçiyor ama o da kısa süreli
Sumeyye_28 Bende de sağ göğüs altında kaburgamda acı oluyor bazen dayanamayacak seviyeye geliyorum evdeysem sol tarafıma yatıyorum iyi geliyor ama özellikle yemekten sonra hiçbir yere sığamaz oluyorum. doktora sorduğumda bebeğin sebep olduğunu söyledi sanırım karnım aşağı inene kadar devam edecek
Merve8155 Sun23 ben hamileligimi ogrenmeden once baslamisti sag kaburgam cok kotu agrimisti kac gun hemde bende cigerlerime veya saframa bir sey oldu sandim megerse hamileymisim.annemde oyle ogrenmisti.genelde erkekte oluyor sanirim.ben henuz ogrenmedim ama.kardesim erkrkti🥹
Seymaaa05 34 haftalığım bende cok çekiyorum sağ göğsümün altındaki kaburgam oturunca batıyor o ağrı da sırtıma vuruyor ve geçmiyor 🥲
Arazynp Sun23 ha bi de kafasi asagi donduyse ayaklari kaburgaya geliyormus. Kaburgayi tekmeliuor demisti doktor