Serom korkularınızda çok haklısınız, benimde ilk sağlıklı oğlum var çok rahat bi hamilelik geçirdim ama 2. De 9 haftalık kalp atışı durduğunu kanamam olunca hastaneye gittiğimde öğrendim kürtaj oldum, 3. De ikizlere hamileydim boş gebelik çıktı kanamam başladı kürtajla sonuçlandı. Şimdi 4. Ye hamileyim 6 hafta olduk dün ilk kontrolüme gittim çok şükür kalp atışını duyduk ama ultrasonda keseden uzakta ufak kanama alanı farketti😥.Progestan başlattı bol bol dinlenmem gerekiyormuş ayakta durmamam gerekiyor tuvalet ve yemek için kalkıyorum..gebeliğin ilk haftalarında böyle şeyler olabiliyormuş normal dedi. Çoğu zaman kendiliğinden kayboluyormuş bol su içmem gerekiyormuş kese çabuk büyüsün kanama alanını atsın diyeymiş. gözle görülür kanama fark edersem hemen hastaneye gitmem gerekiyormuş Allah korusun aklıma bile getirmek istemiyorum . Karnım çok ağrıyor belim ağrıyor regl olacakmışımda olamamışım gibi kramplar giriyor ama ilk hamileliğimde de bu vardı doktorum normal demişti. Biraz uzun yazdım🙈 sizde bol bol dinlenin Allah göstermesin ufak bile kırmızı kan görürseniz ne olur evde beklemeyin tedbir amaçlı gidin içiniz rahat olsun❤️ Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💖💐🤲