a-koroglu Hera92 benim o dönem stresten adet düzensizliğim vardı son regl tarihim 7 ekimdi gebeliği 1 aralıkta öğrendim uzun süre regl olmayınca şüphelenip test yaptım hiç o kadar uzamıyordu çünkü gebelikte planlı değildi
Brna-34 ruzgarmommy benimde şuan 2 hafta fark var geç döllenme dediler ilerleyen haftalarda o fark kapanabiliyor mu
ruzgarmommy Brna-34 benim bu defa kontrolde kapatmıştı birazını ama kapatmasa da sorun değil doktorunuz ona göre tarihi güncelleyecektir 😊
Hera92 ruzgarmommy ciddi misiniz ya bana ilk gittiğim doktor adetim düzenli dedim diye hemen kürtaja yakınım o zaman dedi bunlar nasıl doktor ve çok iyi bir hastane ücreti de yüksek öyle olunca aldanıyoruz
ruzgarmommy Hera92 bende düzenli olurum ama ovulasyon testi yapınca gördüm ki 14. günde yumurtlama olmam gerekirsen 19.günde oluyorum yani o yüzden sabredin bekleyin dedim çünkü doktorum da bana aynısını önerdi ve şuan bebeğim sağlıklı şükürler olsun ❤️
Hera92 ruzgarmommy allahım ömür versin 😍 çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Allah bize de nasip etsin inşallah
Hera92 Kızlar merhaba ben bugün yine doktora gittim. Kese büyümüş Yolk sac da. Ama bebek yine görünmedi. Doktor haftaya kadar da bekleyelim gel görünmezse artık kürtaj dedi.