-Buse-_ Kızlar ilk gebeliğim ve 32. Haftadayım kıyafetleri hangi haftada yıkamaya başladınız kendiniz için çantayı kaçıncı haftada yaptınız neler yapmak lazım özet geçer misiniz
10gamze -Buse-_ 27hafta doluyor yıkayacağım ütüleyeceğim götüreceklerimi çantada muhafaza edeceğim bu hafta biter sende başla bugün yarın istersem hazır dursun
Imasleeper -Buse-_ canım ben temmuzda doğurucam şuan 30. Haftadayım 35-36 larda muhtemelen yaparım annemi bekliyorum çünkü gurbetteyim ama sen teksen şuan başla çünkü gerçekten ağır oluyor insan ilk gebeliğimde 32 de felan yaptım bitirmiştim ama belim felan kopmuştu yani
Ozlmulpk sednc0 bencede ben 30 da yaptım iyi ki yapmışım diyorum çok ağırlaştım hemen belim ağrıyor napsam
-Buse-_ Ozlmulpk ayyyy o zaman çok geç kalmayayım bu hafta başlayayım bir yerden kendim için alacaklarımı da tam bilmiyorum perşembe kontrolüm var doktora sorsam söyler herhalde
anneoluyorumm13 Ozlmulpk merhaba ben 29dayım haftaya yıkayıp ütüleyip dolabını yerleştireyim diyorum siz 30da hazırlamışsınız doğuma kadar tozlanma kirlenme olmadı değil mi
bebek49 -Buse-_ 28.haftada basladim kurtuldum şükür cantaya koyacaklarimi yikadim utuledim kucuk küçük hurcs koydum daha cantaya koymadim 33.hafta dayım her sey hazir
Esnef 30+2 yıkama ütütlemeye basladım az kaldı cidden zor keske once yapsaymısım hafta içi de eksiklerimi alıp artık hazırlık faslını bitircem inşallah
Kbrrsln7 -Buse-_ ben sehir değistirdim dogum için ailemin yanina geldim oyuzden 34-35.haftada eksikleri tamamlayip çantamı hazırladim
Ahsenmira -Buse-_ 28. Haftamda nasip olursa yıkayıp ütüleyeceğim havalar ısınmadan ağırlaşmadan ve araya bayram girmeden şuan 27+2 yim çantayıda 35 dedim mi yaparım
-Buse-_ Yani belim falan biraz ağrıyor tabi ama çok ağırlaşmadım diye ben ağırdan alıyordum ama daha fazla uzatmayayım o zaman😂
sedasalman -Buse-_ çok ağırlaşıyor insan benim bir de belim sinire baskı yaptı son ay ne temizlik ne hastane çantası ne başka bir şey bırakmayın yapın 32 gayet iyi bir hafta ☺️
Mervecnplt -Buse-_ Bende 32. Haftamdayım bu hafta hem kıyafetleri yıkayacağım hemde hastane çantamı hazırlayacağım artık ağırlaşmaya başladım 🙄
Mervecnplt -Buse-_ Amin inşallah 🌸 ben normalde 70-75 arası gidip geliyordum, 72 ile hamile kaldım şu an 80 kiloyum. Siz ne kadar aldınız 🙂
mavi407 -Buse-_ 30. haftada yaptım ben çok fazla ağırlaşmadan yapmak istedim, ama hep dinlene dinlene yaptım çok yoruluyorum
Merve_kucuk -Buse-_ 28/29 haftalıkken kıyafetlerini hallettim. Şuan 34 haftalığım evi boyattık temizlik işi kaldı. Ondan sonra da hastane çantamı hazırlar bebeğimi beklerim ☺️