Seymaaa05 33+2 yim aşırı ağırım regl ağrısına benzer ağrılar gelip gidiyor bugün de gaz sancısı mı yoksa doğum sancısı mı anlamadığım bi şey var kasıklarımda bebek hareketleri de kasıklarda aşırı acıtıyor 😢
Guler_45 Bugün tam 32 haftalığız ağırlaştım ama hala aktif yaşantıma devam ediyorum uykularımdada sorun yok çok rahat bir hamilelik geçiriyorum son aylarda inşallah böyle olur. Çalışır raporu alacağım hatta 37.haftaya kadar 🌸🤌🏻
Seymaaa05 Mlkrj Evet çok can yakıcı 😣😣 bide gaz sancısı var sanırsam öyle umuyorum ikisi birleşince inanılmaz ağrım var
07-humeyra Esnef evet bende bu cok sik oluyor kasilma olarak geceleride gunduzleride bacak agrisi var
Sukella_22 Esnef en fazla 45 dk dalgın uyuyabiliyorum, karnıma kramp girer gibi oluyor, lavaboya kalkma ihtiyacı oluyor, mide yanması oluyor.. 30. haftaya çok güzel girdim yani 🥲 bazen diken batar hissi oluyor sizde oluyor mu?
Esnef Sukella_22 evet evet aynılarını yasıyorum ben kasılmayı 20. Haftadan beri cekşyorum bu yuzden yatısım bile oldu
aleynaozalpp14 Esnef 34+2 den sesleniyorum buralar fena ayak krampları ayak ağrıları agırlık yorgunluk off off
yazbebisi_ Esnef 31+3 oldum sırt ağrısından duramıyorum malesef oturarak da ayakta da mahvediyor sadece yatarak bazı pozisyonlarda geçiyor muhtemelen doğuma kadar sürecek inşallah sonrasında geçer kalıcı olmaz öyle bi korku sardı :(
Handeysr Esnef 29+2 den selamlar benimde geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonum kaşıntım var bide geceleri mide yanması çok zorluyor onun dışında bir sorun yok çok şükür hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
07-humeyra Esnef ben dikkat etmedim ama ilk bastan beri sık sık yasiyorum magnezyum eksikligide yapiyormus siz kullanmiyormusunhz takviye bana ilactan artik gina geldi son aylar diye de kullanmak istemedim