Gofretinannesi Bunu demek için demiyorum yanlış anlaşılması zayıf kişiler daha çok erken anlarmış ben ilk gebeligimde 12 haftalıkken hissettim
Leo2020 Gofretinannesi 17 gibi hissettim ilkinde de bu civarda hissetmiştim. Ama zayıfım da yani ilkinde özellikle 56 kilo falandım o haftalarda sanırım
Alvn3946 Gofretinannesi ilk gebeliğimde 16 haftalıkken hissettim şuan 18+3 oldum henüz hissetmiyorum geçen gün hafif kımıldamalar hissettim oda bir günlüktü
BirAnneikibebek0 Gofretinannesi ilk bebeğimde 20 haftalıkken hissetim şimdikini 18 haftalıkken tam olarak hissediyorum hareketlerini
Kedi07 14.haftada minik kıpırtı olarak hissettim ilk. Sonra bir iki kere daha aynısı oldu. Benim de ikinci gebeliğim. İlk gebeliğim ikiz olmasına rağmen 19.haftada hissetmiştim.
Bebegimibeklerken__ Gofretinannesi ben 15-16 haftalar arası hissetmiştim ama bağırsak hareketleridir diye adlandırmıştım. Daha sonra karnımın içinde bişeyler kayıyor gibi oldu çikolata yiyince tepki verdi vs 16.haftada net hissettim 🥰
Aselyusra Gofretinannesi ya bende 12. Haftadayım bazen sertleşme veya hareket benzeri hissettim. Kendime saçmalama daha çok erken belki rahim kasılmasıdır diyordum.
Gofretinannesi Aselyusra ay yok bu benim ikinci hamileligim ben bagırsak ve bebek hareketini farkediyorum bence farkettiginiz bebek hiç erken falan degil
Aselyusra Gofretinannesi yani benim de daha önce gebelik geçirdiğim içim bariz bağırsak değil bebek olduğunu hissediyorum ayırt edebiliyorum. İlk gebelik olsa bağırsak sanırdım belki ama şu an mesela günde bir veya 2 günde bir gibi bariz geliyor ama erken demiştim
Gofretinannesi Aselyusra ben zorladıgım zaman tepki verdigini hissediyorum bazen unutuyprum koşuşturmadan iki büklüm oturuyorum
canan47 İlk gebeliğim ikizdi 14 . Haftada hissetmeye başlamıştım suan 2. Hamileliğimi yaşıyorum 17 haftadayim hala hissetmiyorum 🤷