Syy13 Herkese merhaba, Haftadan itibaren yoğun mide bulantısı, koku hassasiyeti ve tiksinme taşıyorum. Prifemyn Dr. İlaç kullanıyorum. Ancak bugün sabahtan beri bu şikayetlerimi hissetmediğimi fark ettim. İlacımı da kullanmıştım bu arada. Şuan 9+1 deyim bu belirtilerin azalması normal mi bu haftada? Yaşayan varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Minnakpopus Syy13 gayet normal. Hiçbir belirti aynı süregelirliği ile devam etmiyor hamilelik boyunca. İlerleyen zamanlarda farklı farklı belirtiler baş gösterecektir belkide hiçbir belirti yaşamayacaksınız. Tedirgin olmayın
Syy13 Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bir yerde bu belirtilerin aniden kesilmesinin kalp durması ile ilişkili olduğunu okumuştum, aklıma yer etmiş. Böyle olumsuz şeyler düşünmemek lazım aslında ama maalesef akla geliyor.
Minnakpopus Syy13 bunu kim çıkardı ne için söyledi bilmiyorum ancak böyle birşey mümkün olabilir mi yani hiç sanmıyorum. İlk gebeliğimde sıfır belirtim vardı. Bundada hiçbir belirtim yoktu sonradan bulantı koku hassasiyetim çıktı bıçak gibi kesildi üçüncü aydan sonra yani çok olası böyle şeyler. Aklına kötüyü getirme sen tedbirini al gerisi Allah’a emanet inşallah
Syy13 Teşekkürler, kontrolüm 2 hafta sonra olduğu için o zamana kadar olumlu düşünmek en iyisi olacak. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum 🌸