yenigebeyim Uzun süredir sol kalçam ve bel ortası ağrıyor otururken yatarken kalkarken ağrı giriyor direkt. Normal mi hamilelikte
Buketba yenigebeyim ben de 22 haftalık hamileyim sabah uyandığımda sol kalça ağrım yüzünden sol bacağımın üstüne zor basıyorum gece de sürekli kalça ağrıma uyanıyorum bu hafta doktoruma danışmayı düşünüyorum
Sevinc44 yenigebeyim @Annelikk16 Haftalarda olmuştu bende de siyatik ağrısı diye geçiyor. Dinlenmekten ve magnezyum kullanmaktan başka çözümü yok gibi bir şey.
Buketba yenigebeyim @Annelikk16 sol kalça ağrım için doktorumla görüştüm normalde bu ağrılar 27. Haftalarda başlar sizde erken başlamış dedi. Bazı hastalarım var hamileliğin son dönemi yürüyemiyorlar bile tekerlekli sandalyeyle geliyorlar dedi. Uzun süre ayakta kalma dedi ve magnezyum takviyesi verdi tamamen geçirmez ama seni rahatlatır dedi. Aslında ağırlaşan rahimin oluşturduğu bir ağrıymış doğumdan sonra geçiyor dedi 😇
yenigebeyim Buketba bende danışacağım yani çok değişik bir ağrı aniden oluyor ters bir şey de yapmıyorum
Annelikk16 Buketba Benim randevuma daha var aynı şeyler bende de var bu hafta öğrenirseniz buraya yazarmısınız bizde bilgilenelim😃
Buketba yenigebeyim sanki bebek sol tarafıma toplandı da o yüzden sol bacağıma baskı yapıyor gibi geliyor bana bakalım doktorum ne dicek yarın detaylı ultrasona giricem belki orda da öğrenebilirim
269522 yenigebeyim normal normal haftalar ilerledikçe sıklaşıyor da ağrı magnezyum kullanmıyorsan magnezyum kullan o iyi gelir belki
Gulsume yenigebeyim magnezyum kullanın sabit yatmayın sağ sol dönmeye çalışın çok oturmayın ara ara yürüyüş yapın benimde vardı 34. haftaya giricem hafif azaldı