R_busra49 Kızlar 21+5 günlük hamileyim dünden beri vajinada ufak ufak hareketler hissediyorum bu normal mi yoksa başka şeylerin habercisi mi
Edizhr R_busra49 bebek aşağıda makat gelişidir canım onun icin o şekilde hissedersin çünkü bende 20+2 bebeğim aşağıda ve makat gelişi vajinamda hissediyorum hareketini
Esma006 R_busra49 bende hissettim ama erken haftalarda değil 28 haftalıkken oda birgün boyu aşağıdaydi sonra ki gün çıkmış yukarı
Tontis2025 R_busra49 ay hic takılmayın ben bebeği bazen makatıma vururken bile hissediyorum içerde bi aşağı bi yukarı yani takılıyolar😄
anneyim9 Bende hissediyordum doktorum normal dedi bebek aşağıda biraz sorun görmedi ama yine de siz kendi doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olur
R_busra49 anneyim9 üç gün önce gitmiştim bı sorun görünmüyor demişti dünden beri çok hafif hissediyorum
R_busra49 Edizhr bı kaç gün önce doktora gittim aslında öyle bişey demedi bu haftalar da makat gelişi kötü bişey mi
Edizhr R_busra49 Yok kız istediği şekilde durur zararlı değil 🤭 a daha ne hallere bürünüyor dur iceride
Krystal R_busra49 24 haftalığım,dün bana da bundan oldu Hıçkırık tutmuştur diyenler vardı ne kadar doğru bilemem tabii,normaldir ..
Femay R_busra49 genelde makat geliş bebekler vajinaya baskı yapıyormuş canım doktorum bunun çok normal olduğunu söyledi.. bizimki de aynı
R_busra49 Femay kaç gün önce gitmiştim makat gelişi gibi bişey demedi doktor öyle doktorda olumsuz bişey demeyince bende hareketlerinl orda hissedince biraz korktum erken bişey mi oluyor acaa diye allah korusun
Soykan97 R_busra49 hissetmek ne kelime bazen tekmelediğimde altıma yapcak gibi bile oluyorum . Ama bende sizin gibi ilk zaman tedirgin olmuştum doktorum gayet normal olduğunu söyledi bana 🤗