Muzaffer kimsenin hayat tercihlerini eleştirmek haddime değil o yüzden geçiyorum bu zina mina olaylarını. Kimse ahlak bekçiliği yapmasın boşverin bu konuları.. arkadaşınızın durumuna gelecek olursak 21 yaşında kendimi hazır hissetmiyorum diyorsa hissetmiyordur. Çünkü evlilik kararını ve anne olma kararını veremeyeceği bir yaşta değil gibi duruyor. Kalbinin atışlarını da dinlemiş görmüş bebeğin bütün bunlara rağmen kararı değişmediyse bence aldırsın. Şimdi böyle dedim diye tepki gösteren olur biliyorum ama bu da benim fikrim. Hamile kaldı diye zorla evlenip o çocuğu doğurursa eğer belki çok rahat bi hayatı da olsa maddi manevi olarak söylüyorum olmasaydı nasıl bi hayatım olurdu acaba olayına çok takılabilir. Var olan herşeyle mutlu olmayı beceremeyebilir. Bu hayat belki de baba adayını da hayatını olumsuz etkileyebilir. Yani kısacası bişeyler zorla olmuyor demekki. Evet ben 2 sene doktor kapısında süründüm çok ciddi paralar harcadım bebeğime sahip olabilmek için ama buda benim hayat tercihimdi. Herkesin tercihlerine saygı duymak biraz da anlamaya çalışmak lazım. Haklarında hayırlısı olsun. Sizi de biliyorum daha önce paylaşımlarınızı okumuştum umuyorum en kısa zamanda beklediğiniz minik meleğinize tekrardan kavuşursunuz ❣