Siyahbeyaz_ tarcinnnn24 İnşallah kuzum ya haberdar et bana da yapınca ❤️bu az önceki testim https://hizliresim.com/lbqc3ot yarın awoxla netleşecek insalla🙈😂
Mariam1 tarcinnnn24 Yok kız mola verdim tedavi başladım bugün regl düzenleyici ayirca 2 çüçük var. Benin küçükler bu yüzden vaz geçtim artık
GezenTavuk_2 tarcinnnn24 Evet kuruma çizgisi çıkartıyor hatta testte t çizgisinin yeri bile ışığa tutunca teste idrar koymadan görülüyor
tarcinnnn24 GezenTavuk_2 evet onu farkettim yeri vardı söktüm oradan baktım lanet olsun dicem olmayacak yine gördüm 😂😂 kuruma çizgisi olabilir ama :(
Siyahbeyaz_ tarcinnnn24 yarın test alır almaz haber ederim. İnşallah bebislerimiz vardır 💞sende mutlaka haber et kuzum
Mariam1 tarcinnnn24 vala herkese çıkıyor diyor ama nezman kan versem 0.200 45 yada 100 olur ezci dedi ki süt hormon dan kaynaklı diyior bilemedim
Siyahbeyaz_ Mariam1 Aynen kuzum tek güvenim awox kaldı nasip kısmet. Tek belirtim acayip göğüs acıma hissin var sütyen taktiğim da aglicak gibiyim düşün. Belki psikolojiktir kuzum bilmiyorum