Birmelekanesii Gzlnn bende 79 lâ hamıle kaldım şuan 74 kiloyum 12+2 haftalık hamileyim çok bulantı kusma yaşıyorum onun için kilo kaybım var
Esseraa22 @Dilekylmaz 21+5 haftaligiz bizde 74le hamile kaldım 70 düştüm 68 69 gördüm şuanda 70 kiloyum almadım hala
Gzlnn MeltemZerey çok normal ya son zamanlarda insan baya alıyor bence bende 13 kg aldım ilk hamilelikte
Burcak61 Gzlnn o yorulma bende de var ya ilkinde yaş 26 idi şimdi 32 acaba o yüzden mi böyleyim bilmiyorum
Gzlnn Yarensmom üzülmeyin veriliyor bence sonrasında emzirirken de takmayın bol bol süt yapacak şeyler yiyin sonra insan veriyor
Yarensmom Gzlnn ya ne tatlısınız 🙂 çevremde herkes bu kilolar kalır derken şu sözleriniz bana ilaç gibi geldi 😇😇
sehnazz000 Gzlnn 7 aylık hamileyim 10 kilo almışım 😬 ama nereme aldım bilmiyorum karnım çok fazla büyük onun haricinde bacaklarımda kollarımda bir şey yok 🙄
Pink29 Petrikor1 sanırım benim de o haftalarda çıkacak bel ağrısı kaşık ağrısı da oluyor mu sızde sabahları uyuma ıstegı bazen şiddetli ağrılar gırıyor anlık gecıyor
Petrikor1 Pink29 evet en başından beri o ağrılar hep oldu ve şuan hala devam ediyor. Bazen az bazen şiddetli. Kanama olmadığı sürece sorun yok dedi doktor. Rahim genişlediği için oluyormuş