Ikraa_22 Kızlar cuma günü aşılama oldum ilkte lekelenme oldu sonra gectı ve adet ağrısı gibi ağrım iki gün sürdü şimdi de kasıkta ağrı oluyor belim ağrıyor sizde durumlar ne durumda
Cicekli11- Ikraa_22 canım benimde yarın 1. Haftam 13 test günüm aynı seninki gibi oldu bende de lekelenme ve agrı sadece bu sabah ek olarak göğüs ucum sızlıyodu ignenin etkileri mi yoksa oluyo mu anlamadım
ilknr_65 Ikraa_22 bende dün ilk aşılamamı oldum dün adet olmuşum gibi baya bi karın kasık ağrısı vardı, bugünde sol kasığımda batma tarzında ara ara ağrı oluyor oturup kalkınca biraz zorlanıyorum
Cicekli11- Ikraa_22 agrı degilde bı sızı var acıyo gibi bide benim adetim asla ağrılı olmaz anlamam bile olduğumu o yüzden adet ağrısı böyle mi olur bilmiyorum
Ikraa_22 ilknr_65 benimde bu belirtiler adet ağrısı öncelikle 2.03 gün sürdü ondan sonra durdu şimdi al karın ağrısı kasık ağrısı arada adet ağrısı gibi ağrılar oluyor
Mukaddes46 Merhaba kızlar bende aşılama oldum bu ikinci ilki normal aşılamaydı ikinci mikroçipli aşılama belırtileriniz varmıydı acaba bugün 3.cu günüm karsıgımda ağrıyla sancı karışımı birsey var