Caglaoraldogan Kizlar bugun doktora gittim gecen hafta ile kilosu ayni çikti doktor olabilir ultrason ölçüleri her zaman ayni olmayabilir dedi ama bilmiyorum aslında iyide besleniyorum ama 34 haftadayım 2350 cıktı ??
Glbhrplt Caglaoraldogan aynı şeyi ben de yaşadım 10 gün önce ile aynı çıktı doktora sordum takılma diyo ona olabilir diyo
Hilalk Caglaoraldogan Canım bende 33+5te kontrole gittim 2 kiloydu oğluşum herşey güzel ama biraz zayıf dedi şimdi 34+2 günlüğüz muz kuruyemiş kaşar gibi şeylerle beslenmeye başladım bakalım haftaya ne dicek doktor
Chan Caglaoraldogan Benzer haftada benimde sonucum aynı çıkmıştı. Çocuğun kilo alımı 2 haftadan fazla geri düşerse risk olarak görüyorlar. İnşallah kilo almaya devam eder 😊
Brcm08 Bizimde bir hafta arayla 2600 civari cikmisti kilomuz 35/36 haftalarda kilosu ayniydi simdi 37 deyiz, bugun 3200 ciktik, sikinti yapmayin guzel beslenmeye devam👌👌
Caglaoraldogan Brcm08 hiç böyle cıkmamişti panik yaptım bende doktorum olabilir dedi suan için haftasından onde zaten bi gerilik yok dedi ama hep alirdi bu hafta almayınca sasirdim