Nanelimon_19 Bu şekilde hazırlamayı düşünüyorum evim hastaneye çok yakın 5 dklık mesafede 2. Doğumum olacak normal doğum gözüküyor şu an sizce eksik yada fazla bişey var mı tavsiyeniz vs. [ ] Hemşire için; 5 li hastane çıkış seti İç zıbın Penye battaniye Bebek bezi (1 adet ) [ ] Bebek için yedekler; 2 adet alt üst takım 3 tane kısa kol zıbın Eldiven, çorap, şapka (2 şer tane) 15 adet bebek bezi 2 adet alt açma örtüsü Pamuk Islak mendil Ağız mendili (3 adet) Penye battaniye Müslin battaniye ( kalın ve ince ) [ ] Emzirme; Göğüs ucu kremi Göğüs pedi (4 tane) [ ] Anne için ; 2 adet önden düğmeli pijama takımı 1 adet emzirme atleti 2 adet emzirme sütyeni 9 lu depend 3 tane gece pedi Bi tane sabahlık Tülbent Çorap (2 adet) Crocs terlik
ipekmom_ Nanelimon_19 bence gayet güzel bir liste olmuş, ayrıca süt artırıcı takviye ya da yiyecek şeyler ekleyebilirsiniz onlar aklıma geldi, birde bebek için uzun kollu zıbın dahs iyi olur sanki ilk doğduğu bikaç gün en azından
Nanelimon_19 adatuna tesettürlü olduğum için onlar bana kısa geliyor tercih etmedim o yüzden teşekkürler 🙈
Nanelimon_19 user2524 özelde doğum olacak o yüzden galiba çoğu şeyi onlar temin ediyordu ilkinde ihtiyaç duymamıştım çok şükür o yüzden almamıştım dediğim gibi evim çok yakın en kötü eşim alır gelir diye düşündüm 🥰
Nanelimon_19 ipekmom_ aldığım yenidoğanlar biraz kalın gibi geldi o yüzden eklemedm ama eklenebilir yiyecek içecek tarzı şeyleri annem getircek diye bıraya eklemedim teşekkürler 🥰