PirayeninSeyri Pink29 bana sormamışsınız aslında ama 🙈 affınıza sığınarak bende cevaplayabilir miyim? 😇 mayonez asla yemiyoruz 🤗 çok canınız çekerse bir kez ucundan ama yemiyoruz doktorlar çok katı mayonez konusunda 🥰🥰
Ayperi11 Pink29 onlar da hazır geliyor 2 saatte bir değiştirilip yenileri açılıyor tabi hijyen şubeden şubeye değişir
Pink29 PirayeninSeyri merhaba teşekkür ederim cevabınız ıcın bunu bılmıyordum öğrenmem ıyı oldu mayonezı yoksa yerdım bnce 😀
busebasaran06 Miniminiminnos askim ben hep evde yapıyorum sana da tavsiye ederim sadece ekmek dışardan köfteyide kıyma olarak aldık soğanıydı baharatıydı yaptık yedik bol bol içimize de sindi öptümmm seni afiyet olsun
Sun23 Miniminiminnos bende aşırı fast food düşkünüydüm fakat hamileliğimde cok dikkat ettim. Dışarıdan hamburger yemek yerine evde kendiniz yapmayı deneyin. Ben hep bu sekilde geçiştirdim. Çok daha sağlıklı. Kıyması yeşilliği vs içiniz rahat yiyorsunuz
Birannelikmeselesi Miniminiminnos sadece kokoreç, sushi, midye, lakerda gibi çiğ ve bakteri ihtimali yüksek besinleri tüketmedim. Genel olarak sağlıklı besleniyorsanız arada ufak kaçamaklardan korkmanıza gerek yok.
Raftakilimon Miniminiminnos kız ye gitsin ben yedim ama bu hamileliğimde çok bulantım ve koku hassasiyetim olduğu için çıkardım şuan karattığım için artık yiyemiyorum 🫠
miroscumm PirayeninSeyri pastörize olup olmadığı minik mayonezlerinin üzerinde yazıyordur muhtemelen yine de diger sosları hakkında fikrim yok maalesef
Nimpheloss Miniminiminnos Ben çok direnmiştim yememek için en son rüyalarımda görmeye başlamıştım dedim bu böyle olmayacak burgerking yedim mayonezsiz yedim ama rahatladım. Muadil falan kesmemişti beni bildiğiniz o rezil tadı çekmişti canım
__Kubracik01__ Miniminiminnos bende yiyorum valla ama soslara pek güvenmediğim için sos kullanmıyorum aslında en iyisi evde yaptığın ama insan useniyor 😛
eceeelmn Miniminiminnos hamileliğim boyunca yedim güvendiğim bir yerden bazen haftada bir yediğim oldu bazen iki haftada bir yedim.sona yaklaştığımda çoook canım çekti diye iki kez Burgerking de yedim valla pişman değilim herşey mükemmel olmaz zaten insanlar sigara içiyor bi hamburgerin lafını yapmayalım 😂
birdilektut15 Ayperi11 benimde canım çok istiyor burger king tavuğunu canım mayonezide zaten hazır onların di mi
Ayperi11 birdilektut15 evet kova olarak geliyor pınarın mayonezi her saat değişiyor yenisiyle güvenle yiyebilirsin