Sarees Merhaba kızlar . 9 haftalık olduk, ama 1 haftadır midemde ne yesem sanki çok pardon ama boğazıma geliyor , yemek yemek istemiyorum ama aç kalınca midem bulanıyor, sürekli acı bi su geliyor boğazıma . Bu duruma bi çözüm yada alternatif bulan var mı😭
Phyloo Sarees tahin ye gavıscon iç o sarı su dediğin şey safra mide asitin ona çare yok akşam yediğine içtiğine dikkat et domates yeme baharatlı seylerden yeme mide hassasiyeti varsa portakal gibi meyvelerden yeme mesela akşam elma yeme mide asiti yapar senin gibiydim benim 20.hafta geçti bı süre sonra geçiyo
Alya05 Sarees ayyy beni anlattınız 6+4 Acıkıyorum midem bulanıyor diyorum bişiler yiyeyim ağzıma ne alsam zar zor çiğniyorum öyle tok hissediyorum
Sarees Phyloo bende sabah uyanır uyanmaz kırmızı bi elma yiyorum hep o mu acaba iyi gelmiyor … çok fenayım gerçekten ya .. çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için 🙏🌸
Phyloo Sarees galiba aşko aç karnına yeme bıde yatacagında domates ve elma çok dokunuyordu bana tahin iyi geliyor ama bı tatlı kaşığı sırf tahin
Sarees Alya05 yutamıyor inşam midem tıka basa dolu sanki😭 sonra da açlıktan bulantı oluyor o döküldüğün üzerine zorla ite kaka yemek yemeye çalışıyorum 😟
Sarees Phyloo Phyloo tahini yatmadan mı yiyeyim? Bi kere yeter mi canım ya vallahi çok fenayım bazen yataktan kalkamıyorum mutfağa giremiyorum.. domates salça soğan mahvediyor.. yoksa rahatım , ama işte şu yemek yeme konusunda nazar ettim resmen kendimi . 1 hafta önceye kadar bu nasıl hamilelik hiç belirti yok diyip durdum al sana belirti 😂
Phyloo Sarees farketmez tahin zararlı değil hatta güzel kilo yapıyor bebeğe ben günde üç dört kere yerdım biraz zor yutuluyor ama olsundu
Sarees Talentedmom aaa çok bulantım var desem yalan olur . Kızımda gözümü açamıyordum 2 ayda 3 kg vermiştim . Aslaaa beslenemedim asla , kuru ekmekle bastırdım hep midemi , 8 kg nasıl aldım inanın bilmiyorum. Doğumdan çıktığımda oda kalmamıştı . Ama şimdi öyle mi maşallah dana gibiyim 😭
Talentedmom Sarees ben de ilk 3 ayda bulantım olmasına rağmen aldım 3 aydan fazla sürdü oğlumda 10 kilo ile doğuma girmiştim kız daha çok aldırıyor sanırım bunda 10 um daha 3 ayım var
Talentedmom Phyloo benim de 3 aydan fazla sürdü ilk oğlumda sadece 3 ay sürmüştü ama bunda çok kötü oldum