Hasarbusra Arkadaşlar bir türlü isime karar veremedik varmı guzel isim tavsiyeleriniz bu konuda çok kararsızım yardımcı olursanız çok mutlu olucam 😍🤗
Fatovebebegi Hasarbusra almına ravza Mıhrımah Asel Erva kızıma koyucam ınsallah Kalben dua Huma da guzel ısım Sımdılık aklıma bunlar geldı 😊
Dilek25 Hasarbusra Eylül öykü Azra zümra bu isimleri beğeniyorum ama etrafımda o kadar çok ki 😑 Asel düşünüyorum ben kız olursa ama ilk saydıklarım fikir olur belki canım 😍
Seymasahin Hasarbusra Canım biz Umay düşünüyoruz belki ilgini çeker anlamı doğum ve bereketin sembolü demek türkçe mitolojik bi isim 🤗 sanırım yeni cıkan bi dizide başrol oyuncusunun ismiymiş son günlerde
Kamazeynep55 Ben Eylül koyuyorum 💙 duygusal bi isim. Adına yazılmış çok şiirler şarkılar var “bir Eylül getirdi sevgini bana “ gibi . Ayrıca en güzel ay bence Eylül ayı 🤗 en güzel anılar Eylül ayına denk gelir genelde.
Hasarbusra Kamazeynep55 evet oyledrde hem dini acıdan bi isim istiyorum anlamida guzel olsun ismini taşısın 💟
Dilek25 Hasarbusra valla öncelerden beğendiğim bir isimdi canım yeni değil. Artık hep var beğendiğimiz isimlerden olmayanı bulmak zor yani