mavideniz9696 Tontis2025 Demirin Öyle 2-3 haftada bu kadar çok yükselecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Yani sizin bu kadar hissedeceğiniz kadar. Zaten yarısını bebek çekiyor bizden
Tontis2025 mavideniz9696 umarım dediğiniz gibidir, ben cunku ondan öncede kullandıgım icin birden ikiye cıkarınca hızlı etki etmis midir acaba diye bi düsündüm
mavideniz9696 Tontis2025 demirden bağımsız gebeliğin ilk haftalarında da genelde bu ağızdaki kötü tat metal tat hissi bir gebelik belirtisiymiş. Yani belki ilaçla alakalı değil bu farklı bir gebelik şikayeti olabilir sizde
Tontis2025 mavideniz9696 kızzz ben 32 olcam carsamba gunuuu o metalik tat basta vardıda sonra hic olmadı :))
Eres26 Herkesin demir değerine bakılıp mı ilaca başlandı ? Doktor benim demire demir bağlama kapasitesine vs bakmadı direkt oroferon 80 hap vermiş o da beni rahatsız ediyor Demir ilacınızı hangi zamanda hangi şekilde kullanıyorsunuz aç tok ?
Hennademet Tontis2025 benımde demir değerim cok düşük cıktı ve kansızlık vardı. Kullandıgım hapı günde 2 ye cıkarmamı söyledi doktorum. Keske hemencecık yukselse demir ama maalesef uzun zamanlar gerektırıyor ve bence şu süreçte fazlasınında zararı olmaz dıye dusunuyorum 😬 bende 2 taneye cıakrdıgım için süreklı bulantı hissiyatı olusturdu ve bıktım bir süre sonra doktorada sormadan bıraktım 31. Haftada. Sımdı 32 deyım bugünlerde kontrolüm var söyleyecegım bakalım