Mrv342 Yenidoğan için aldığınız banyo malzemelerinin hijyenini nasıl sağladınız? Yeni aldık daha kullanılmadı emzik biberon deterjanı ile temizlesem olur mu plastik ürünler neticede temiz değil her yeri açıktı aldığımızda 😭
Accountant Mrv342 benimde aklıma biberon temizleyici geldi onunla sıcak su tutar süngerlersin banyoda
Mrv342 Phyloo Accountant Sarees İnsan ilk kullanımda bu kadar Özeniriz de sonra tabii ki böyle özenemeyiz ama dedim o kovası küveti tozlu neticede nasıl yaparım birden gece aklıma biberon temizleyici geldi sonra dedim saçma mı olur🥲🙏🏻 Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için üzerine bir de kaynar su dökerim bir tur banyoda da o deterjanla temizlerim tecrübesizlik çok zor hem bir şeyler yapmak istiyorum hem doğru mu değil mi bilemiyorum😭🙏🏻
Phyloo Mrv342 kovayı kuvveti normal sabunla bile yıkayabilirsin bi’şey olmaz ben emzik bıberon falan kaynattım onu soruyorsun sandım normal sabunla yıka aşko
Sarees Mrv342 gerçekten bakıyorum etrafıma da böyle bizim gibi özenmeyen beneğin kıfafetini bile kendi kıyafetiyle yıkayanların çocukları daha sağlam oluyor bizimkiler pamuk gibi🥲
ppmerlina Kaynar su ve normal deterjanla yıkarım diye düşünüyorum zaten içirdiğimiz damacana suyu bile acaba ne kadar sağlıklı? Çocuğun biraz bağışıklığı oluşmalı kendinizi çok kasmayın bence