miracsmom_ Asli96 ben daha 7 haftalığım pek bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem ama galiba dediğiniz uyumsuzluk iğnesise arkadaşımda yine yanlış hatırlamıyorsam 20 demişlerdi🥰🥰
miracsmom_ miniminisevgilim şu an kaç haftalıksın orda ikili test ve bir test daha varsı ismini unuttum orda yapılıyor mu acaba 12 haftada
miniminisevgilim miracsmom_ yarından sonra gidicem bu hafta yeni 10 haftalık olucaz ayrıntılı ultrason falan yapılıyor diye biliyorum bana bayramdan önce de 2 li test yaptırıcaz demişti ama orda mı başka yerde mi emin değilim canım☺️🥰
miracsmom_ miniminisevgilim eğer gidersen ve istersen benim içinde sorabilir misin biz oraya uzağız da ona göre o haftalara yakın gelmek istiyorum birde ücret vs ne olur
Asli96 @ç tatlibebegim_ akın bey de çok ıyı bi doktor mıne hanımı bilmiyorum Ceyda hanıma hıc gıtmedım
Asli96 miniminisevgilim ben onu yıllar önce bor kes gördüm gayet iyiydı bugünde muaynem vardı anlatımı yaklaşımı güzel çok detaylı konusamadım çokda heycanlıydık artık bıdakı kontrolde ☺️
Asli96 miracsmom_ doğum ne kadar acaba onu çok merak ediyorum bı arkadaşla konusmustum onun arkadaşı esı ile gırebılmıs doğuma en çok ıstedıgım şey o
miracsmom_ Asli96 ayy bilmiyorum ki bende çok merak ediyorum ama ben doğuran kadar fiyat yükselir heralde😂😂
Asli96 miracsmom_ İnsallah çok yukselmez ya ben bı arkadaştan 10bın dört duymuştum ama bırebır ogrenmedım tabı ılk ogrenen yazsın kızlar ☺️