Sedosh Merve8155 bana da aynısını dedi doktorum %70 erkek ama bir oğlum var birde kızım olmasını istiyorum🥹 bana da dua eder misiniz inşallah sizin de gönlünüzden geçen olur ne zaman belli olacak acaba?
Merve8155 Sedosh insallah gonlunce olur canim saglikli olsunda tabi oglun var diger meyveyide tadarsin insallah🌸13.haftada zoraki soyledi devlet soylemiyor erken
sendekimsinnn Sedosh banada yğzde % 70 erkek dedi canım bende artık ikna oldum kesin erkek diye düşünüyorum bi oplum vardı kızım olsun çok isterdim ama nasip
Merve8155 Sedosh yarin belli olur insallah 15.haftama giricem bir gun sonra .bu kez ozele gidicem gosterirse kendini goruruz insallah🌸
Sedosh sendekimsinnn kaçıncı haftanda dedi canım sağlık olsun tabiki de ben daha düşünmüyorum olsaydı bitane de kız iyiydi
Ubuntu Merve8155 nub kız gibi duruyor ben de başlığını okudum nasıl erkeğe benzetti acaba diye düşündüm. Kıza mı benzetti erkeğe mi anlayamadım şuan ama nun teorisine göre kız gibi duruyor
Merve8155 Ubuntu doktor kiza benzetti ama emin degilim dedi.uzman radyologda bu fotograftan anlasilmadigini soyledi.nub gorunuyor mu bilmiyorum