Merhabalar sevgili anneler,
31 haftalık doğum sürecimi sizlere de aktarmak istiyorum belki bir faydam olur.
Hamilelikte bir anda vücudumun ödem oluşturması ve tansiyonumun çıkmasıyla hastaneye başvurdum ve bu durum bir anda gelişti doktorum gereken testleri istedi ve değerlerimin çok yüksek olduğunu tansiyonumun 18 üzerinde olduğunu ve acilen araştırmaya gitmemi söyledi. Araştırma hastanesinde bir çık test yapıldı ve suyumun azaldığını ve bebeğimin acilen alınmadı gerektiğini yoksa ikimiz için de geç kalınacağını söyledi ve ne yapacağımı bilmeden acilen sezeryana alındım. Herşeyi hissettim ve izledim bebeğimin küçücük bedeni ve onu küveze koyup görünüşlerini dahi izledim..
Bugün 29.cu günümüz minik savaşçımız mücadele ediyor. Anne olmanın bu kadar zor olacağını bilemezdim güçlü kalmak,ağlayamamak evladın için çabalamak..
Bu süreçte çevremizde en yakınlarımız sizleri sık boğaz edecek ben hiç kimseyle konuşmamayı tercih ettim kalbimi kıranları hayatımdan çıkarmayı seçtim. Çünkü içinde savaştığım bir durum var ve kimse sizi anlamıyor.
Özetle diyeceğim kendinizde anormallik sezdiğinizde mutlaka hastaneye başvurun ve sık sık tansiyon ve sağlık ocağında idrar tahlili verin.
İnşallah herkes sağlıkla evlatlarını kucağına alır.
Sağlıkla Kalın