canbebekku21 Fatmanurkoca benimde 7.günün 28 nisanda transfer oldum lekelenmem olmadı ama bi arkadaşın oldu pozitifi aldı
sym_yc Fatmanurkoca bu çok normal dedi doktorum ama sıklaşırsa haber ver dedi büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır inşaAllah güzel sonuçlar alırsın
Fatmanurkoca canbebekku21 dünden beri kahverengi akıntım oluyor testlerim gibi ama kan vermedim henüz
S-nur1 Benim 8.gün oldu tek seferlik devamı gelmedi yerleşme kanamasıymış suan 12+3 günlük hamileyim İlk transferimde yaşamadım hayırlısı olur inşallah
canbebekku21 Fatmanurkoca hayır yine cesaret edemedim ama yarın sabah artık 9.gün olacak yapacağım Allah izin verirse sen hangi testi yaptın 9 Mayıs cuma da kan vereceğim
canbebekku21 Fatmanurkoca bende normal gebelik testi var çıkarmı acaba belirtilerin neler benim iğnelerim fena halde kalçalarım ve karnımı morartmış
canbebekku21 Fatmanurkoca çok çok hayalet bi çizgi çıktı hem normal hem erken gebelik testinde bilemedim 9.gün oldu artık
canbebekku21 Fatmanurkoca yarım saat sonra koyulaştı evet ama normal gebelik testi erken gebelik testine göre daha koyu oldu ama yinede inci çizgi tekrar test aldım sabredemiyorum yarına kadar yapmak istiyorum tekrar 😅
canbebekku21 Fatmanurkoca evet biraz daha koyulaştı cuma kan verince içim rahatlayacak sanırım sende durum ne çok şükür ya ağlayasım geliyor