Gofretinannesi Acıbadem Ankara hastanesinde normal başlayıp sezaryene dönen bir sürecim oldu her şey dört dörtlüktü tavsiye ederim ☺️ Ağrı yönetimleri sayesinde rahat ayağa kalktım, bebek hemşireleri ilgisi ( emzirme sürecimde vs yüz kere odama çağırdım ve hep aynı ilgi güler yüzle geldiler odayla ilgilendiler) kadın doğum hemşireleri ayrı ilgisi, temizlik koşulları her istediğimizde normal programdan ayrı olarak temizlik yapıldı, imkanları duş malzemelerine kadar duş yaptırmak için görevlileri, kuaför fotoğrafçı hizmetleri, hastane yemeklerinin lezzetli oluşu her şeyiyle çok iyiydi.hastane çantası hazırlamıştım, bazı şeyleri almama gerek yokmuş, havlu duş malzemeleri pilates topu atıştırmalıklar, hasta bezi vs bunları almasam da olurmuş,hastaneden temin edildi hepsi. Bebek için de battaniye zıbın çorap serum fizyolojik bakım kremi şampuan losyon bebek yastığı vs anne çantası hediye ettiler. Ayrıca doktorları ve bütün personelleri güler yüzlü profesyoneldi ayrıca anestezi doktoru işinde çok iyi sancı çekerek girmiştim ameliyathaneye bir dk da anestezi işlemlerini tamamladı sonrasında bel ağrım olmadı ☺️yine doğum yapacak olsam tercihim burası olur 💫