10gamze Alya05 üç gebeliğimdede hem özel hem devlete gittim özelde ki doktorum devletin kan ve idrarını ikili üçlü testini herşeyini kabul edip inceliyor
Ayseguls_baby Mayacm d vitamini hariç herşeye bakıldı benim kendi doktorum da d vitaminini ayrıca istemedi 3 aydan sonra vitaminlere başlayacağım zaten dedi
Ayseguls_baby Sillla o doktordan doktora değişiyor bence ben de özele gidiyorum ama doktorum devlette yapılanları inceliyor ekstra hiçbir şey istemiyor
Ceku256 Alya05 benim doktorum kendisi sağlık ocağında yaptır gel bakayım burda çok masraf edersin diyor. İlk tarama testlerimi hep sağlık ocağında yaptırdım. Enfeksiyondan şüphelenince hemen idrar tahlili veriyorum sonuç çıkınca doktorumu arıyorum bakıyor yardımcı oluyor.
Bilge2 Alya05 benden o haftada tahlil istediler sağlık ocağında yaptırdım özeldeki doktoruma gösterdim troit yüksek çıkmış ama sağlık ocağında yanlış çıkıyo diyip tekrar yaptı hastanede ve değerler normal çıktı yani yaptırsanda özel tekrar istiyo yanlış diyip ondan sonra sağlık ocağında yaptırmadım hiç
mrp2023 Alya05 gebelik kaydı yapıyorlar zaten sağlık ocağında o yüzden ilgilenirler ben yinede mhrs den randevü alıp gidiyorum doktoruma giderken
dsen Alya05 özelde muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum, hiç böyle bi talebimiz olmadığı halde doktor testleri yazdı direk sağlık ocağına gidin biz de yaparız ama laboratuvarlara para kaptırmaya gerek yok sağlık ocağında hepsine bakılıyor dedi
Alya05 dsen şimdi her doktorda aynı düşüncede değil. Sizin doktor düşünceli çıkmış Benm gideceğim hastanededir büyük ihtimalle o bana öyle demez hastaneye para kazandırmaya bakarrr 😁😁
Nigar_A Alya05 ben özel hastane takipliyim.dr.um vereceğim testleri işaretkedi git sağlık ocağında ver dedi.sağolsun hiç ısrar etmez burda ver diye.ama sağlık ocağında hepsi bakılmıyor malesed.bi kısmını S.Ocağında verdim.diğer kısmını devlette dahiliyeye randevu alıp dr.a söyledim bu testleri istedi kadın doğumcum diye.öyle verdim diğerlerini de
Nigar_A Nigar_A mesela bazı virüslerin antikorlarına bakmak istedi, idrar kültürü bakmak istedi, D3 falan bunlar sağlık ocağında olmuyor
imcakir imcakir ilk gebeliğimde hatta bunda bile başında sağlık ocağı yüzünden yok yere tiroit ilacı kullandım boş yere Ben artık güvenmiyorum
mavideniz9696 Alya05 sağlık ocağı o kadar detaylı kan tahlili yapmıyor çok üstünkörü en önemli birkaç değere bakıyor sadece devlet hastanesinde ve özel hastanede kapsamlı bir kan tahlili ve idrar tahlili yaptırmalısın