Siyahbeyaz_ Kızlar nimo markası benim gündüz yaptım ve hemen çıktı güvenilir marka değil https://hizliresim.com/hzrkb7z Sabah a inşallah sağlık ocağına kan vericem dua edin bana da 😍🤗kasik ve göğüs ağrım var birde 😔
S-e-g inriii canım Awox dışındaki testlere güvenme başka markalarla da dene benim çok daha koyu testim ama negatif😔
Siyahbeyaz_ inriii valla kuzum inanır mısın sevinemiyorum yalancı poztif çok yaşadım. Normal de sadece göğüs ağrım vardı. 5 gün falan kaldı regle.Adet olacağım zaman kasığımda ağrı olur bilemiyorum sabahı edebilirim inşallah😏
inriii Siyahbeyaz_ bende inanki test yapmaktan korkuyorum sürekli negatif görmekten son günlrdir midem bulanıyor süphe ettım icimden geldi yaptım 😥 yalanci positiv daha korkunctur tabi ne diyeyim ki okadar can yakan bisey ki
Siyahbeyaz_ inriii inşallah gebeyizdir kuzum nasip artik. Bu ay da olmasa da biraz ara vericem böyle olmakta çok yoruyor. Güzel rakamlar görürüz umarım beni de etkiketle kuzum yapınca test
inriii Siyahbeyaz_ nimo test baktım yapanlara hic iyi şeyler okuyamadım insallah vardir canım ahh ahh yalancı test olabılır