Hatice4136 kızlar dün gece ben hamilelik testi yaptım da çok ince çıktı sabah baktım çok belirginleşti aşırı göğüs hassasiyeti ve ve tuvalete gidiyorum ama şöyle bişey var ben doğum kontrol hapı kullanıyordum yanlış çıkma ihtimali varmı
06haziran Hatice4136 ben de bu testten sabah yapmıştım hiç çizgi çıkmamıştı akşam baktım baya netleşmişti ama bekledikçe de olur diyenler var aynı marka testten bi kere daha yapn
ppmerlina Hatice4136 doğum kontrol hapını 1 gün bile içmezsen o ay boşuna içmiş oluyorsun hiç aksattın mı
byk0606 Bu sabah yaptığınız mı, akşam yaptığınız test mi? Akşamdan yaptığınız test sabah netleştiyse bişe ifade etmez. Kurudukça çizgi çıkıyor.
ppmerlina Hatice4136 öyle saatlerce bekleyen değil de ilk birkaç dakikada çıkan sonuç kabul edilir bitanem. Adetine kaç gün var
Sym_123 ppmerlina Çok yanlış cevap ben önceki hamileliğimde gebelik testini yaptım hiçbirşey çıkmadı bende negatif diyip banyoya koydum.Sabah kalktığımda pozitif olmuştu.Doktora gittim hamileyim.
inriii Hatice4136 canım doğum kontrol neden kullanıyorsun kı gebelık dusunuyorsan ınsallah vardir var gibi görünüyor
Kirmiziojee Gayet belirgin çıkmış benimkide böyleydi eğer içmediğiniz gün yada öncesi ilişki olmuşsa muhtemelen var
Eslem2112 ppmerlina synen bende onu merak ettim cnm olsa iyi olur olmasa da olur gibimisin bnm gibi 😂