Songlkaraduman Askkokuluyavrum normal 11 12 haftada daha yeni yeni şekilleniyor çok normal ben 14 haftadayım daha tam bebek şeklini aldı
Yasemincifci Askkokuluyavrum benimkide bu haftalarda tavuğa benziyordu😂 ben benzettim büyüdükçe bebeğe benziyor
Deletedmom133 Askkokuluyavrum daha minicik zamanla şekillenir ultrasonda izlersiniz sizde çok zevkli oluyor 😉
Askkokuluyavrum Depresif_polyanna normal demi ya ben kafayı yicem gerçekten yakındır 😔 doktora güvenmez mi insan emin misin diyorum bugün adamı da güldürdüm kahkaha attı adamcazzz
Depresif_polyanna Askkokuluyavrum bebek daha embriyo sayılıyor çok minik çünkü 11.Haftadan sonra netlesecek 😊 ben de netten bakıyorum resimlere anlam veremiyodum o zamanlar
Reykzy Askkokuluyavrum alttan muayene etse belki bi yuvarlak kafa ve göbüş görünür ama ultrasonuda çok iyi değil doktorun galiba normal küçükte bebek acele etme sağlıklı olsunda
Askkokuluyavrum Cansutkk evet öyleymiş herkes öyle diyor bende istiyorum ki sihirli annem de ki eda gibi 3 ay içinde büyüsün doğurayimm 😀
Askkokuluyavrum Songlkaraduman çok şükür insaallah o günleri de görürüz hayirlisi ile 🙂🙂 Allah kucağımıza almayı nasip etsin sipalarii
Askkokuluyavrum eymeninannesii bende int baktim simdi evet benziyor 9 haftalıklara 12. Hafta da çağırdı ikili tarama icin bakalım O zamana şekillenmiş olur insAllah
eymeninannesii Askkokuluyavrum şekillenir canım benim bende ilk başlarda çok sabirsizdim şimdi 22+5 olduk her ayın farklı güzelliği var
Sevocan0667 Askkokuluyavrum benim bebek suan 11 haftalık doktora gitmiştik bi 10 gün önce 9+5 demişti ama elleri ayakları oluşmuş kıpır kıpır edip duruyordu
Depresif_polyanna Askkokuluyavrum 🤣🤣 allah iyiligini versin keske o kadar kolay olsa da 3 ayda bir dogursak🤣
Askkokuluyavrum Gecen gün eşime diyorum ki keske 3 ay gelişse büyüse de doğsa su çocuk niye sen inek misin demez mi ay aldı beni bi gülme 😀
Askkokuluyavrum eymeninannesii insAllah saglikli olsun da ben baska bişe istemiyorum bugün düştüm bide doktora dedim düştüm ben baktı falan gayet iyi dedi ama kalp atışı dinletmedi o görmüştür herhalde
Askkokuluyavrum Yasemincifci bu baya tosun paşa gibi ultrasonda öyle yatıyor top gibi ayni çocuk yusuuvarlakk anası da kilolu babasında çocuk zayıf olamaz herhalde 😀
Askkokuluyavrum Deletedmom133 evet Allah’ın izniyle o günleri görmek istiyorum gerçekten sabırsızlık yapmak istemiyorum bundan 2 ay önce böyle bir nimete sahip değildim ama insan iste heyecanlanıyor icinde bi kalp attığını düşündükçe hele bambaskaaa
Askkokuluyavrum Depresif_polyanna ahaha 3 ay da bi doğurmam da 9 ayda bir bi tane çıkarırım herhalde 😀😀😆
eymeninannesii Askkokuluyavrum aynen doktor görmüştür geçmiş olsun cnm allah korumuş dikkat et dinletmemesi daha iyi
Yasemincifci Askkokuluyavrum sağlıklı olsunda kiloyu doğuncada alır Depresif_polyanna ciddiyim hazır tavuk alıyoruzya onun gibi😂