GirlandBoy_Mom Bebek dönünce tuvalete çıkma hissi kasıklara baskı vajinada hissettiğim tekmeler kasılma ve toplanmalar mı olur ? bilgisi olan varmı en son makat gelişti bebeğim
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom kuzum benim de makat gelişti ama ben kasıklarımda hissediyordum Büyük ihtimal kasıklarda hissedince daha aşağıda oluyor ayakları
MervEslinArden GirlandBoy_Mom İlk hamileliğimde kızım kanala girmedi hiç hep makat gelişliydi böyle baskıdır idrara çıkma isteğidir olmadı. Ama bu hamileliğimde 30 haftalıkken kanala girdi baş geliş oldu ve sancılar her an alttan çıkacak gibi baskılar sürekli idrar isteği yürümede değişiklik yaşadım ve 35.haftadan beri nst de kasılmalar görünüyor şiddetli olmasada
Zeynep_ce GirlandBoy_Mom 36+6 haftalığız ikinci gebeliğim aynı belirtiler bende de var ama maalesef 3 gün önce gittik kontrole hala dönmemiş makat gelişli inşaallah döner bebeklerimiz ve sağlıkla kucağımıza alırız.
Sevinc44 GirlandBoy_Mom canım benim ilk hamilelik olduğu için ben mi fark etmedim bilmiyorum ama 29. haftamda gittiğimde bebek donmus demişti doktorum. Ama farkli bir şey hissetmemiştim hala da hissetmiyorum :/ yardımcı olamadım belki ama demek istediğim belki yaşadığın haftana bağlı belirtilerdir.
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi öylemi canım kızımda böyle olunca 32 . Haftada dönmüştü şimdi olunca aceba döndümü dedimde çok ağrım oluyor hareketleri hep kasıklarımda
GirlandBoy_Mom MervEslinArden evet bende öyleyim şuan mesela 10 dakika yürüsem çıkıcak gibi oluyor ve tuvalete gitme isteği duyuyorum ama gidince de 1 2 damla geliyor ve akıntımda artış var
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom aşkım valla benim de öyleydi hep kasıklarda hissettiğim için makatımda hissediyordum ama o dönemde gittiğimde daha makat gelişti ama Allah’ın izniyle dönmüşlerdir inşallah ben de merak ediyorum bakalım Bir dahaki kontrolde belli olur 🥰
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi zaten benim 2 haftadır kasılmalarım oluyordu biliyosun bide daha şiddetli tekme vs oluyor onuda vajinamda hissediyorum dışarı çıkmak istemiyorum hemen tuvalet ihtiyacı duyuyorum 10 dakika yürüsem🤧 bakalım canım benimki döndü diye tahmin etmiştim ama yok halen makattı🙃
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom hayırlısıyla dönsünler bebişlerimiz 🤗 oy kuzum ben de sürekli idrara çıkıyorum hayır bir de sanki hiç bitmiyor gibi 😂😂 abdest namaz falan benim için sıkıntı oluyor 🥺
GirlandBoy_Mom MervEslinArden enfeksiyon vardı evet en son gittiğimde ama onu anlayabiliyorum arttık genelde sol tarafımda ağrı oluyor koku vs oluyor böyle bişeyim yok şuann