Meral_63 irem_zengn benim şişkinlik var karnım çıkmış ayy eşim dalga geçiyor bide doğrudun doguracan diye 🥲 oturtup ağlıyorum boş yere herşeye aglayasim geliyor ☹️
Fraublt-31111 Kahvedelisi Bende test yaptım pozitif adet günüm yarın son adet tarihim 7 Nisan 3 haftalık oluyor sanırım daha doktora gitmedim
Mariapuder- Merhabalar herkese 🥰 biz de son adet tarihine göre 5+4 ama gittiğim 2 farklı doktor da kesenin ve betanın daha büyük haftalık olduğunu söylüyor henüz netleşmedi ama düşündürüyor bir problem mi var diye 🙄
irem_zengn Mariapuder- bende son adet tarihime göre 5+4 üm ama doktora gittiğimde 5+2 olduğunu söyledi tam anlayamadım nasıl olduğunu
irem_zengn Mariapuder- benimde son adet tarihim 26 Mart sizinle aynıyız sanırım bende aşırı uyku hali iştahsızlık da var napıcam bilmiyorum geceleri uyuyamıyorum
Mariapuder- irem_zengn ben de çok sık uyanıyorum, halsizim sürekli kolumu kaldıramıyorum, bir de minik minik batmalar oluyor, tam hastalık hali gerçekten de 😓
Saas Meral_63 Rabbim o acının peşine senin sevindirmiş inşallah sağ salim kucağımıza alırız inşallah bizde o sevinci yaşarız ❤️ hayırlısıyla yavrularımıza kavuşuruz ❤️😍
DuruDefne_mommy Emiisko benimde aşermem yok ama sabah bulantimda hiç yok çok garip sadece akşamları oluyor bulantim