Elmasekeri1 Hamileliğin son dönemlerinde kilo veren oldu mu kızlar.. bebişin kilosu az aldırmak için akşama kadar çeşit çeşit şeyler yiyip dinleniyorum ama kilo vermeye başladım böyle bı sorun yaşayan oldu mu
Ayshababy Elmasekeri1 33te kontrole gittimde 1.5 kilo vermişim ama bebek kilo alıyordu yinede doktor sorun görmedi bebek kilo aldı için 35 haftalıkım perşembe randevum var tekrar bakarım kilo veriyor muyum bebek alıyor mu diye
5_erkek_annesi Elmasekeri1 annenin aldığı yada verdiği kilo ile bebeğin bir değil arkadaşım 9 ayda toplam, 500 gram almıştı bebeği 3 kg doğmuştu
Elmasekeri1 Ayshababy bebek Kilo alsin diye sürekli yiyorum 2 hafta geride ama bir haftada 1.5 kilo verdim salı gidicem bende bakalım bebek kilo alıyor mu😔
Elmasekeri1 Ayshababy 32. Haftada gittim göbek çevresi 30. Hafta dedi 1600 Gr bende babada minyon değil ama bilemedim
Ayshababy Elmasekeri1 avokado tüketin ben her gün yiyorum kaşar peyniri gebelik şekeriniz yoksa muz yiyebilirsiniz tahin pekmez ceviz süt yoğurt bunları çok tüketin yemek yedinde yarim saat sola yat
Kereminannesi2147 Elmasekeri1 ben de çok bir azalış yarım kg falan ama artmıyor bunca yediğim şeye rağmen
Elmasekeri1 Ayshababy gebelik şekerim var ama çok yükselmedigi için hergun kadar muz yoğurt kefir felan yiyorum ins sonuç alırım. 🙏
Ayshababy Elmasekeri1 inşallah benimde gebelik şekerim var herşeyi yiyemediniz için bizim kilo vermemiz normal bence ben 35 haftadayım 24 haftadan beri kilo almadım toplam 24 haftaya kadar 6kilo aldım ondan sonra ben hiç kilo almadım 33 haftada 1.5 kilo verdim yani 5kiloyla hamileli kapatıyorum gibi 27 haftadan beride diyet yapıyorum
Elmasekeri1 Kereminannesi2147 normalde çok kilo takıntılı değilim 4 kg olsun felan istemiyorum ama 2 kg altı prematüre de kuveze felan girer o yüzden stres oldum
Elmasekeri1 5_erkek_annesi umarım bebiş artiyordur kilo aldırmaya çalıştıkca kendim zayıflayınca panik oldum
Elmasekeri1 Ayshababy bende 28. Haftadan beli dikkat ediyorum zaten çokta almamıştım 6-6.5 kilo kadar almıştım şimdi 4.5a düştü 33. Haftam bitiriyor bugün