caglaoztrk Kızlar bebişim 2 aylık şimdiden alsak koyabilir miyiz üzerine? Hafif oturuyor gibi duruyorlar ya zararı oluyor mu
Rabiul caglaoztrk hafif oturmuyor poposu gömülüyor sıkıntı çıkmıyor bende 2 aylıkken almıştım sanırım onda uyumaya alışmıştı zor bıraktırdım ona dikkat edin 9 ayın sonunda ilk defa onu bıraktık
ibcmom caglaoztrk yegenlerimi doğar doğmaz koyduk, bende öyle yapacağım. cünkü zaten 3kademesi var en yatar pozisyonuna koyacağım
Aress Evet yatırabilirsiniz bence. İlk oğlum için almıştım 1 buçuk aylıkken kullandım. Şimdi ikinciye de kullanacağım
Bilgemaitri88- Ben bu tür eğlence aktivite oturanlarının beyin ve sinir gelişimini olumsuz etkilediğini okudum araştırdım annelerimiz babaannelerimiz ne yapıyorsa kendi adıma onları izlemeye karar verdim :)) inşallah hepimizin istediği en güzeli en iyisi olsun
Rabiul Bilgemaitri88- çocuk 7/24 içinde kalmıyor iş yaparken koyabilirsiniz mesela ben öyle yapıyordum veya lavaboya giderken içine koyuyordum mutfakta iş yaparken koyuyordum 5-10 dakika sanırım siz sabahtan koyup akşama kadar içinde bırakmalarından bahsediyorsunuz. Onuda bir ebeveynin yapacağını zannetmiyorum ayrıca dediğiniz şey bunun için geçerli olacağını hiç zannetmiyorum çünkü çocuk bacak sallama haraketli yaptıkça sallanıyor önünde oyuncakları var onlarla oynuyor yani motor gelişimi devam ediyor durmuyor put gibi . Siz babaanneden devam edin herkes bildiği gibi yetiştiriyor zaten
Bilgemaitri88- Rabiul evet kesinlikle öyle ben araştırma yapıyorum pratik olmak adına dediğiniz gibi bırakmak isteyen bırakabilir :)