Rab1iss Kızlar gaziantrp şehir hastanesi perinatoloji Aslıhan kurta randevu aldım şimdi nasıl bir doktor ilgili mi
miniminibebek Rab1iss ben Fatma Didem yücele alıyorum 3 seferdir bi türlü Dr a denk gelemedim hep asistanlar var şaka gibi bi şey eğer size Ömer Faruk diye biri bakarsa sakın dediklerine inanmayın o da perinatolojiye bakıyor leş gibi bi adam
Nilfr Rab1iss merhaba nasıl randevu alabildiniz acaba 3 haftadır bakiyorum bulamadım ve 24 haftaya giriş yaptım 🥲
melikegkbltt__ Rab1iss kızlar doktor yönlendirdikten sonra mı randevu alıyoruz yoksa haftamıza girince mi🥰
nyra miniminibebek merhaba bende Fatma Didem e aldım randevuyu. Sonuç veriliyor mu acaba? Bir dosya yada CD olarak. Takipli olduğumuz dr umuza nasıl sonuç göstereceğiz
blg29 Nilfr bende bulamıyordum saat tam 10:00 da ya 182 yi arayın yada MHRS üzerinden alın 10:02 de falan randevular bitmiş oluyor çünkü
Nilfr Rab1iss 3 haftadır baktım artık 25 oldukta yaptiramicam galiba bıraktım bakmayı da aramayı da inşallah bi sıkıntı olmaz 🥲
blg29 Rab1iss benimki de 28 mayıs benimde hiç bir fikrim yok açıkçası ama gidip geldikten sonra burdan bize de bilgi verir misiniz?
Rab1iss blg29 asistanlar ve doktor iyiydi ama sizi çok bilgilendirme yapmıyor çok uğraştırıyorlar bide 2 gün sonra bakıp tekrar gez öyle gel diyorlar 5 kere geçtim toplam
Rab1iss melikegkbltt__ haftana girince al sen canım bana 18 haftalıkken randevu al git dedi randevu buldum gittim bu sefer diğeri çok erken bidaha geleceksin dedi 20-23 bu haftalarda git